Centroson Internacional är distributör för Penny & Giles produkter, avsedda för audio, video och ljus, alltsedan produktionen av potentiometrar med banor av gjuten ledande plast startade i Penny & Giles fabriker i Wales i början på 1970-talet.
Vi kan också leverera reservdelar som knappar, borstsatser och banor, även till äldre modeller som PGF 1500 och PGF 1100 serierna.
Centroson kan utföra renovering av enheter eller hela mixerbord. Vi har framgångsrikt assisterat vid reparation av såväl brand-, damm- som vattenskadad ljud- och ljusutrustning.
För att hitta andra produkter i Penny & Giles sortiment, klicka här

Överspänningsskydd mot åskskador

I takt med att vi får fler och känsligare elektroniska apparater i våra hus och på våra kontor, ökar antalet skador på dessa apparater kraftigt år för år på grund av åskrelaterad överspänning. Mer information om åska och åskskador>>

Centroson's åskskydd för el- och teleutrustning, Thunderguard ger ett bra åskskydd till en rimlig kostnad. Information om våra åskskyddsprodukter>>

Tyvärr har vi av kostnadsskäl fått sluta med betalning med kort, till återkommande kunder levererar vi mot faktura 20 dagar.

Finns du i vårt kundregister och har löst ut tidigare försändelser, sker detta med automatik.